Om oss

Vi drømmer om en revolusjon i hønsehold og eggproduksjon. Fra stressede høner i overlessede bur til koselige husdyr i designbur hvor dyrene trives. Å plukke egg fra egne høns – i egen hage, er en ren fornøyelse!
Alle kan holde høner, med hjelp fra Eggchange. Vi ordner alt fra designbur ferdig installert i din hage og rolige høner som legger fine egg.

I perioden fra februar 2016 til februar 2022 har Eggchange levert høner til over 350 husstander i Norge, hovedsakelig i og rundt hovedstaden.

Eggchange tilbyr leie av hønsehus med høner. Vi driver også en dyrebutikk på nett for oppdrettere av fugler og prydhøns. Vi importer de beste produktene direkte fra produsenter i Europa. Det gir de beste prisene til våre kunder.

Du kan kjøpe produkter fra oss, få inspirasjon og be om råd om til hønshold. Vi liker spesielt sistnevnte fordi vi liker å hjelpe. Vi er ekte fugleelskere og mener at fuglene fortjener å vokse opp under gode forhold sånn at fuglene trives og holdes friske.


Vår adresse:
Nordre Dammen gård
Holtbråtveien 80
1449 Drøbak

Telefon: +47 46610456
E-post: info@eggchange.no


Det er mange personer som jobber hardt for å gjøre Eggchange til en suksess.

Eggchange er et initiativ av:
Jochem Jacob De Kort
Vokst opp med høner og har vunnet priser med fineste høne på både regionale og nasjonale utstillinger og ble sammen med faren sin anerkjent som en av de beste i avlsoppdrett i Nederland.
I arbeidslivet har han alltid vært aktiv med service på blant annet innovative løsninger for å redusere det regionale og globale energiforbruket.

Eggchange i media

Høner til leie
23. mars 2016

16. august 2016
Høneleasing, med både egg-garanti og «helpdesk» for leietakerne

Juni 2017
OBOS BLADET: HØNEGAL

22. august 2018
Byavisa Drammen: Ferske egg og koselige klukk